Σελίδες

Σάββατο 29 Ιουνίου 2013

Θέλει τα λεφτά του πίσω ο Σαββίδης!


Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ έδωσε ένα σκασμό λεφτά τον περασμένο Ιανουάριο και τώρα θέλει να τα πάρει όλα πίσω! Πώς μπορεί να γίνει αυτό; Ο σκύλος έχει την εξήγηση!

Όπως σας έχει αποκαλύψει πρώτος ο sportdog, ο Σαρλ Ιτάνζ είναι φευγάτος από τον ΠΑΟΚ. Ο Ατρόμητος, λοιπόν, περιμένει πώς και πώς ο Δικέφαλος να αφήσει ελεύθερο τον Καμερουνέζο πορτιέρο. Αυτό, όμως, το γνωρίζουν στην ομάδα της Θεσσαλονίκης και δεν θέλουν να τους πούνε ότι τους "έπιασε κότσους" ο Σπανός.
Γιατί τον περασμένο Γενάρη ο Σαββίδης έσκασε ζεστά 200 χιλιάρικα για να την απόκτηση του Ιτάνζ, παρότι το συμβόλαιό του έληγε το καλοκαίρι! Έκανε τα ...γούστα τουΓιώργου Δώνη, βλέπετε. Και τώρα μπορεί να επιστρέψει στην ομάδα του Περιστερίου τσάμπα!

Όπως έμαθε ο σκύλος, λοιπόν, οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ για να "ελευθερώσουν" τον Ιτάνζ, του βάζουν όρο πως αν θέλει να γυρίσει στον Ατρόμητο, πρέπει ο Δικέφαλος να εισπράξει το ποσό που ξόδεψε τον περασμένο χειμώνα! Να πάρει τα λεφτά του πίσω θέλει με λίγα λόγια ο Ιβάν που ακόμα είναι σκασμένος για τη 200άρα του Γενάρη. Θα τα καταφέρει; Ο Σπανός, πάντως, δύσκολα πιάνεται κορόιδο…


sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου