Σελίδες

Πέμπτη 27 Ιουνίου 2013

Με τη βούλα στη Σούπερ Λίγκα


Και με τη… βούλα της ΕΠΟ ο Παναιτωλικός στη νέα αγωνιστική σεζόν θα αγωνίζεται στη Σούπερ Λίγκα.
Η Πειθαρχική Επιτροπή της ελληνικής ομοσπονδίας κατά την τελευταίας της συνεδρίαση κήρυξε απαράδεκτη την πειθαρχική δίωξη που άσκησε ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας κατά της ομάδας του Αγρινίου.

Αποτέλεσμα αυτής της απόφασης είναι να μείνει ως έχει η τιμωρία του Παναιτωλικού, δηλαδή, πρόστιμο και μια αγωνιστική αποκλεισμού της έδρας την οποία και θα εκτίσει τη νέα αγωνιστική σεζόν στη Σούπερ Λίγκα.

Υπενθυμίζουμε ότι μετά την πειθαρχική δίωξη που είχε ασκήσει ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας για τα επεισόδια στο παιχνίδι των πλέι-οφ ανόδου από τη Football League στην πρώτη εθνική κατηγορίας με τον Ολυμπιακό Βόλου, υπήρχε κίνδυνος αφαίρεσης βαθμών.

Στην ίδια ανακοίνωση γίνεται γνωστό ότι επιβάλλεται χρηματικό πρόστιμο 3.000 ευρώ στην ΠΑΕ Παναχαϊκή.

- Με την υπ’ αριθμ. 234/27.06.2013 απόφασή της κηρύσσει απαράδεκτη την από 12/6/2013 πειθαρχική δίωξη, που άσκησε ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας κατά της εγκαλούμενης ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ.

- Με την υπ’ αριθμ. 233/27.06.2013 απόφασή της απαλλάσσει την εγκαλουμένη ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ Γ.Ε. 2005 για τις πειθαρχικές παραβάσεις των διατάξεων των άρθρων 15 παρ. 1 και 23 του Π.Κ. της ΕΠΟ (υβριστική και περιφρονητική συμπεριφορά των φιλάθλων της). Κηρύσσει την ως άνω εγκαλούμενη πειθαρχικά ελεγκτέα για τις πειθαρχικές παραβάσεις των άρθρων 23 παρ. 1 και 26 παρ. 1 και 4 του Π.Κ. της ΕΠΟ. Επιβάλλει σε αυτή χρηματική ποινή τριών χιλιάδων ευρώ (3000 €).


sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου