Σελίδες

Παρασκευή 28 Ιουνίου 2013

Προημιτελικά μέσω... Νοτίου Κορέας!


Η Νότια Κορέα θα είναι η αντίπαλος της Εθνικής μας ομάδας στην φάση των 16 του Παγκοσμίου Κυπέλλου Κ20 της Τουρκίας! 

Η Εθνική μας ομάδα κατέκτησε την πρώτη θέση του 4ου ομίλου στο Παγκόσμιο Κύπελλο Κ20 της Τουρκίας και έτσι θα αντιμετωπίσει την Νότια Κορέα στην φάση των 16.

Όπως δείχνει και το πρόγραμμα της ΦΙΦΑ, ο πρώτος από τον 4ο όμιλο θα αντιμετωπίσει τον 3ο από τους ομίλους 2, 5 και 6, με σειρά προτεραιότητας. Αυτό συμβαίνει γιατί στην επόμενη φάση περνάνε οι 4 από τους 6 τρίτους και έτσι πρέπει να υπάρχουν δύο εναλλακτικές.

Παρόλα αυτά, στον 2ο όμιλο η Ν. Κορέα έχει ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις της και συγκέντρωσε 4 βαθμούς. Αντίθετα, η Γκάνα και το Μεξικό που επίσης ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους, έχουν 3 βαθμούς.

Αυτό εξασφαλίζει την πρόκριση στην Ν. Κορέα, κάτι που σημαίνει πως αυτή θα είναι η αντίπαλος του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος. 

Η πορεία της Ν. Κορέας

Η Ν. Κορέα δεν ξεκίνησε ιδανικά στην διοργάνωση, καθώς βρέθηκε να χάνει από το απόλυτο αουτσάιντερ του ομίλου, Κούβα, μόλις στο 7ο λεπτό του πρώτου αγώνα. 

Παρόλα αυτά οι Ασιάτες κατάφεραν να πετύχουν την ανατροπή και να πάρουν την νίκη με 2-1. Στο δεύτερο παιχνίδι αντιμετώπισαν την Πορτογαλία και παρόλο που δύο φορές βρέθηκαν πίσω στο σκορ, κατάφεραν να απαντήσουν ισάριθμες φορές και να πάρουν τον βαθμό της ισοπαλίας με 2-2.

Στο τρίτο παιχνίδι, κόντρα στην Νιγηρία, δεν τα κατάφεραν και γνώρισαν την ήττα με 1-0. Μάλιστα, αξίζει να σημειώσουμε πως και στις 3 αναμετρήσεις οι Κορεάτες δέχτηκαν γκολ μέσα στο πρώτο δεκάλεπτο! 

gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου