Σελίδες

Παρασκευή 28 Ιουνίου 2013

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: Το μυστικό ραντεβού της Ναταλίας για να παραμείνει… μες στην καλή χαρά!


«Από Μάρτη καλοκαίρι κι από Αύγουστο χειμώνα» λέει η λαϊκή ρήση, αλλά επειδή «των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν», κάποια… μαγειρέματα για την επόμενη σεζόν έχουν ήδη ξεκινήσει πριν τον Αύγουστο! Και τον τελευταίο καιρό είναι γνωστό ότι στην Κηφισιά… μαγειρεύονται πολλά!

Ο λόγος για το κανάλι της Κηφισιάς δηλαδή το STAR που ετοιμάζεται πυρετωδώς και με άκρα μυστικότητα για το πρόγραμμα της επόμενης σεζόν. Εκτός λοιπόν από τον Νίκο Χατζηνικολάου που θα παρουσιάζει τη δική του εκπομπή, ενώ παράλληλα θα σχολιάζει και τα σημαντικά θέματα της επικαιρότητας κάποιες μέρες στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων, πλώρη για την Κηφισιά έχει βάλει και η Πόπη Τσαπανίδου. Δεν είναι όμως, η μόνη, καθώς η επόμενη έλευση στο STAR αναμένεται να έρθει από την άλλη απέναντι πλευρά, της Κάντζας.

Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες μου, πριν από λίγες μέρες πραγματοποιήθηκε συνάντηση στελεχών του STAR με τη Ναταλία Γερμανού. Η συνάντηση ήταν άκρως μυστική και ο σκοπός της, όπως καταλαβαίνετε, είναι επειδή στην Κηφισιά θέλουν να εντάξουν την παρουσιάστρια στο δυναμικό τους. Ίσως, όπως λέγεται, η Ναταλία Γερμανού να μην αισθάνεται τον τελευταίο καιρό ότι είναι… μες στην καλή χαρά με την εκπομπή της στον ALPHA και για αυτό να θέλει να αναζητήσει αλλού πιο… χαρούμενη τηλεοπτική στέγη. Σύμφωνα πάντως με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μου, τίποτα δεν έχει αποφασιστεί οριστικά και αναμένεται κι άλλη συνάντηση μεταξύ των δύο πλευρών. Άλλωστε ό,τι είναι να δημοσιοποιηθεί επίσημα θα γίνει μετά το τέλος της εκπομπής «Μες στην καλή χαρά» του ALPHA η οποία αναμένεται να ρίξει τίτλους τέλους για τη φετινή σεζόν στις 21 Ιουλίου με μαγνητοσκοπημένες τις δύο τελευταίες εκπομπές.

Γρηγόρης Μελάς

zappit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου